Kedves kollégák!

 

A SzocOkos 2017 elején kezdte meg működését, azóta óta egyre többen és többen olvassák a megjelenő tartalmakat. A jövőben szeretném a honlapot fejleszteni és több időt szánni a cikkek írására, aktualitások kidolgozottabb bemutatására, esetlegesen olyan formátumok bevezetésére, mint a videós bejelentkezések.
 
A több ráfordításnak ugyanakkor vannak anyai vonzatai. A honlap működtetése eddig teljesen önerőből, pro bono működött, nem volt mögötte szponzor sem, mindenféle reklámmal sem terheltem az olvasókat és ha egy mód van vele, akkor ezután sem (kivételt képez ha nagyon szorosan kapcsolódik a szakmához és tényleg van értelme). A honlap további működtetése és fejlesztését közösségi finanszírozási alapon szeretném folytatni. 
 
Indulásként átutalásos formában lehet támogatni a honlap működését, igény alapján keresek támogatói platformot. Ha megtisztelsz azzal, hogy havonta, kéthavonta vagy csak alkalomszerűen egy általad méltányos összeggel támogatod a munkámat, nagyon megköszönöm! Nincs kötelező összeg, azt gondolom, hogy havi 1.000 Ft nem nagy tétel, de a "sok kicsi sokra megy" alapon az én munkámat jelentős mértékben segíti. Igyekszem ennek megfelelően továbbra is a szakma számára hasznos tartalmakat létrehozni és megosztani. Előfizetéshez kötött, zárt tartalmakat nem tervezek, alapvetően szeretném úgy folytatni a munkát, hogy ahhoz minden ágazatbeli kolléga hozzáférjen.
 
Utalni az alábbi helyre lehet:
 

Meleg Sándor

11684002-57172501-84000002

Erste Bank

Közleménybe írjátok bele, hogy "Szocokos"